Dirigent en begeleiding

Dirigent: Ninke Ballema

Ninke Ballema

Ninke Ballema

Hallo, mijn naam is Ninke Ballema en ben sinds september 2008 dirigent van Juicy Lake.  Voor, tijdens en na mijn studie schoolmuziek aan het conservatorium heb ik veel “koor ervaring” opgedaan en dat is dus ook wat mij tegenwoordig bezig houdt.

Ik ben in het verleden pianiste geweest bij diverse koren en heb van daaruit interesse gekregen in de wereld van de koren. De arrangementen maak ik zelf, dit heeft als resultaat dat de sterke punten naar voren komen en dat er veel gespeeld wordt met klankkleur. Dit noemen we “arrangement op maat”.

Dit alles doe ik met heel veel plezier en dat probeer ik ook over te brengen op het koor. Want zingen is immers gezond!

Pianist: Jan Kerdijk

Jan Kerdijk

Jan Kerdijk

Sinds september 2004 is Jan Kerdijk de vaste pianist van Juicy Lake. Eerder was hij ook al pianist bij ons koor, maar vanwege studie een periode afwezig geweest. Jan is een afgestudeerd werktuigbouw- en bedrijfskundige, maar één van zijn passies is de muziek.

Met een Harfa-D examen op zak als modern organist, en met veel ervaring op het kerkorgel, is hij uiteindelijk op amateurbasis bij ons achter de piano terecht gekomen.