Over ons

Het amusementskoor Juicy Lake, vrije vertaling van de standplaats Sappemeer, is opgericht in 1995. Het koor bestaat uit 65 enthousiaste zangers en zangeressen en staan onder bezielende leiding van dirigente Ninke Ballema. De muzikale begeleiding is in handen van onze vaste pianist Jan Kerdijk. Het koor mag zich rekenen tot één van de grootste koren in de provincie Groningen.

Aangezien het koor al meer dan 20 jaar bestaat, heeft het inmiddels een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd. Zo worden er bijvoorbeeld rock- en popnummers, musicalsongs en film soundtracks gezongen. Ook is er in het repertoire plaats voor moderne Nederlandstalige nummers. Alle nummers zijn gearrangeerd door dirigente Ninke Ballema die het koor in 4 – 5 en 6 stemmige partijen veel zangplezier brengt.

Elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 vinden er repetities plaats, waarbij het bestaande repertoire wordt geoefend en waar veel aandacht wordt besteed aan het oefenen van nieuwe nummers met als doel een zo uitgebreid mogelijk programma te kunnen aanbieden.